Kategorije
Ostalo
Iskanje po strani
Točke zvestobe
  • Kaj so TOČKE ZVESTOBE?

Poredni zajček s TOČKAMI ZVESTOBE nagrajujemo tebe zvesti kupec! Ob vsakem nakupu lahko svoje točke uporabiš kot popust in tako izdelke kupuješ po še bolj ugodnih cenah! Menjalni tečaj za TOČKE ZVESTOBE znaša 1 TOČKA ZVESTOBE = 0,05 EUR.

  • Kako dobiš TOČKE ZVESTOBE?

Preprosto - registriraj se v spletno trgovino na: www.poredni-zajcek.si in postani naš član. Pri vsakem nakupu dobiš število točk v vrednosti tvojega naročila. Točke, ki si jih pridobil/a, uporabiš kot popust pri svojem naslednjem nakupu v Porednem zajčku. Popust velja na vse izdelke v redni ceni, pa tudi na izdelke v akcijski ceni, ki znižani ne presegajo 20% popusta.

Primer: Za nakup v vrednosti 35 EUR avtomatsko dobiš 35 točk.

  • Kako vem koliko TOČK ZVESTOBE imam zbranih?

S svojim uporabniškim imenom in geslom, se prijavi v spletno trgovino Poredni zajček. Kot registrirani član imaš vpogled v število točk na svojem računu, kot tudi vso zgodovino nakupov. Za vse nejasnosti ali vprašanja smo ti seveda na voljo na : info@poredni-zajcek.si.

  • Ali imajo točke rok "uporabe"?

TOČKE ZVESTOBE imajo rok veljavnosti, in sicer 6 mesecev po zadnjem opravljenem nakupu.

Primer: na računu imam 100 točk zvestobe = 5€. Od mojega zadnjega nakupa v spletni trgovini je minil 1 mesec. Točke lahko uporabim kadarkoli v naslednjih petih mesecih. Roka za uporabo točk ne moreš zamuditi, saj lahko v zavihku "Moj profil" redno spremljaš koliko časa so moje točke še v veljavi.