Vibratorji

Prikaz 1–48 od 122 rezultatov

Vibrator – nepogrešljiva igračka za njo ali za oba

Preverite ponudbo navihanih vibratorjev in izberite igračko po svojem okusu. Uporabljate ga lahko samostojno (solo) ali pa v paru. Izbirajte med različnimi oblikami in načini vibriranja. Klasični vibrator elegantne brezčasne oblike, različnih velikosti in obsegov za kar najintimnejši izkušnjo. Realistični vibrator v popolni podobi penisa, v različnih barvah velikostih in strukturnih različicah. Rabbit vibrator, posebej oblikovan za dodatno stimulacijo klitorisa za doseganje še večjih užitkov. Vibratorji za pare, ki se uporabljajo med samim odnosom in ga hkrati uporabljata oba, pa bo spolni odnos popeljal na popolnoma nov nivo.

Kako torej izbrati vibrator?

Kako se odločiti, katerega kupiti, saj obstajajo vibratorji tolikih vrst, oblik, blagovnih znako in modelov? Za začetek se vprašajte, kako ga želite uporabljati. Samo v postelji ali tudi v banji oziroma pod tušem? Ga boste uporabljali le solo ali tudi s partnerjem? Iz kakšnega materiala naj bo vibrator – 100% medicinski silikon, steklo, jeklo, jelly guma? Ali je vodoodporen? Koliko različnih načinov vibriranja in hitrosti podpira? Ali ga želite uporabljati samo vaginalno ali tudi klitoralno ali celo analno? Kakšna velikost in obseg vam najbolj ustreza? Če niste prepričani najprej kupite neko srednjo velikost in potem nadaljujte z večjim. Ali želite manjšega, ki ga lahko neopazno nosite v torbici in je vedno pri roki? Raznolika ponudba vibratorjev v naši erotični trgovini bo zadovoljila še tako zahtevne uporabnice.

Vas skrbi dostava?

Vaš novi vibrator bomo poslali na izbrani naslov za dostavo popolnoma DISKRETNO. Zapakiran bo v nevtralno rjavo kartonasto škalo ali rjavo oblazinjeno kuverto, tako da nihče ne bo mogel ugotoviti, kaj se nahaja v paketku. Vaš paket sicer lahko pošljemo tudi “poštno ležeče” ali v paketomat Pošte Slovenije, če tako navedete v naročilu. Vibratorje, ki so dražji od 55€, vam bomo poslali z BREZPLAČNO DOSTAVO, kar velja tudi za cenejše, v kolikor vrednost celotnega nakupa (brez poštnine), presega navedeni znesek 55€.

OBVESTILO! SMO NA KOLEKTIVNEM DOPUSTU. VSA NAROČILA BODO ODPOSLANA PO 17.7.2023 Opusti