Umetna vagina

Prikaz vseh 18 rezultatov

Umetna vagina za nove občutke v spolnosti

Iščete spolno igračko za revolucijo v vašem spolnem življenju? Umetna vagina je odličen pripomoček za vrhonsko realistično izkušnjo (nekateri pravijo, da je celo bolje kot realistično), z notranjo strukturo in teksturami, ki stimulirajo in vzburjajo penis bolje in prijetneje, kot le roka. Umetne vagine so popularne igrače za moške, preproste za uporabo, cenovno ugodne in enostavne za čiščenje. Hkrati pa nudijo vrhunsko orgazmično izkušnjo, ki jo težko posnema katera koli druga erotična naprava. Z uporabo umetne vagine boste dosegli močnejši in boljši orgazem, in boste na koncu bolj zadovoljni ne glede na to, ali jo uporabljate sami ali v paru.

Tako je, umetna vagina je dobrodošla naprava tudi za igro v paru, partnerja jo lahko uporabita za osvežitev in dodatno stimulacijo oziroma, da dodatno začinita ročni ali oralni spolno odnos. Če vas uporaba vagine odbija zaradi realistične oblike, ki lahko izberete tudi masturbator drugačne oblike, ki ga najdete v rubriki masturbatorji.

Umetna vagina – nasveti za prvo uporabo

Umetna vagina za pravilno uporabo potrebuje lubrikant, ki omogoči, da notranjost drsi gor in dol po penisu in nudi ustrezno stimulacijo brez neprijetnega trenja. Notranjost ometne vagine je teksturiran kanal, ki stimulira penis. Zunanji del je navadno narebran, da omogoča dober oprijem med uporabo. Predlagamo da izberete lubrikant na vodni osnovi, ki je kompatibilen z vsemi erotičnimi pripomočki. Lubrikant nanesite tako v notranjost umetne vagine, kot tudi na penis. Nato pričnite s penetracijo, najprej samo z glavico in nato s celoten penis.

Uporaba za boljšo vzdržljivost

Umetna vagina se lahko uporablja tudi za to, da izboljšate svojo vzdržljivost v spolnem odnosu in trenitrate zadrževanjem orgazma oziroma izliva. Odlična vaja za zadrževanje izliva je tako imenovani »edging«. Izvajamo ga tako, da smo pozorni na znake orgazma med masturbiranjem in prenehamo s stimulacijo tik pred trenutkom izliva. Počakamo nekaj časa, na primer pol minute, in nato nadaljujemo s stimulacijo. Ta postopek ponavljamo vse dokler ne razvijemo določenega nivoja tolerance oziroma vzdržljivosti, ki se nam bo posebej poznala pri pravem spolnem odnosu.

Realistična oblika za realistične občutke

Umetna vagina ima po navadi realistično obliko in dizajn, ki izgleda in se občuti kot prava vagina. Skrbno načtrovani detajli v notranji strukturi vam bodo omogočili zares nepozabno izkušnjo. Preizkusite lahko različne umetne vagine z različnimi vzorci strukture, ki zagotavljajo različno občutje ugodja. Naj se vaše raziskovanje prične!