Darilni boni

Prikaz vseh 3 rezultatov

Darilni boni, s katerimi boste obnoreli partnerja

Želite partnerju, prijatelju ali prijateljici podariti nekaj zabavnega, navihanega in erotičnega, a se ne morete odločiti med celo paleto nagajivih izdelkov? Z darilnimi boni so te skrbi popolnoma odveč, saj izbiro prepustite partnerju, prijatelju, prijateljici… Podarite darilni bon za valentinovo svoji prijateljici, ali pa darilni bon za novo leto svojemu izbrancu.  Darilni boni poskrbijo, da boste ljubljani osebi podarili žgečkljivo in nagajivo darilo, s katerim si bo sam lahko izbral izdelke, ki so mu najbolj všeč.

Se ne morete odločiti, ali bi raje podarili seksi perilo, erotični pripomoček ali erotično igro? Darilni boni vam zagotavljajo, da pri tako intimnem darilu ne boste zgrešili. Izberite Darilni bon Poredni Zajček in razveselite svojo ljubezen ali prijatelja!

Darilni boni za valentinovo

Z darilnim bonom za poredne izdelke v spletni trgovini Poredni Zajček presenetite svojega partnerja in razplamtite strast v vajinem odnosu. Številni strokovnjaki priporočajo uporabo erotičnih pripomočkov in eksperimetiranja med rjuhami za popestritev in utrditev partnerske zveze. Izpolnite svoj seksualni odnos in utrdite svojo zvezo. Podarite darilni bon.

Darilni bon za rojstni dan

Želite prijateljici ali prijatelju kupiti žgečkljivo darilo za rojstni dan, pa niste prepričani kateri izdelek si želi? Podarite darilni bon za vibrator, masažno olje ali lubrikant… Z darilnim bonom zagotovite, da si bodo vaši obdarovanci izbrali seksi darilo po lastni želji.

Posebna ugodnost – BREZPLAČNA poštnina: Ob nakupu darilnega bona vam POŠTNINO PODARIMO!