BDSM in fetiš

Prikaz 1–48 od 96 rezultatov

Izpolnite vaše skrite fantazije z različnimi izdelki iz rubrike BDSM in fetiš.

BDSM in fetiš je najbolj poredna rubrika na Zajčku. V naši ponudbi najdete različne pripomočke za zavezovanje, preveze, vrvi, trakove, spone, lisice priznanih blagovnih znamk. Izbirate lahko med obročki in sponkami za povečanje užitka, gag palčkami in krglicami, ovratnicami in maskami, različnimi pripomočki za šeškanje in kaznovanje, kot so erotični biči, loparčki z odtiskom različnih vzorcev, preverite pa tudi usnjena oblačila in lateks oblačila in prilagodljivo sex pohištvo, ki ga lahko uporabljate za popestritev v spalnici.

Vas zanima BDSM, pa ne veste kako začeti?

Predlagamo, da začnete s preprostejšimi aktivnostmi, skozi katere raziščete področje in preizkusite kaj vam odgovarja in kaj ne. Preizkusite različne vloge, pripomočke, fetiš oblačila in v svoji ljubezenski praksi obdržite tisto, kar vam odgovarja. Za začetek priporočamo svilen trak za prevezo oči ali očesno masko, s katero začasno izgubite vid, se vam pa okrepijo ostali čuti. Izberite plišaste BDSM lisice ali japonsko vrv za zavezovanje, pa seveda loparček za šeškanje z odtisom srčka ali pa pero za žgečkanje in vzburjanje. Možnosti so neomejene, pomembno pa je, da izberete to, kar vam je všeč. Kasneje lahko v igro vključite tudi uporabo latex oblačil, zateznih ovratnic, ščipalk za bradavičke ali klitoris, erotični bič ali spone oziroma preveze za zavezovanje na posteljo ali k vratom. Raziščite svoj fetiš in nadgratite vaš odnos z BDSM!

Imate prav posebne želje, a ne najdete nič primernega v naši rubriki fetiš in BDSM? Prosimo, da nas o tem nemudoma obvestite na naš email naslov info(at)poredni-zajcek.si. Maksimalno se bomo potrudili, da najdemo ustrezen izdelek in ga vključimo v ponudbo. Za namig pa vas nagradimo z ekskluzivnim popustom, kot prvega kupca dotičnega izdelka.