orgazem
Prispevki

8 nasvetov za intenzivnejši orgazem

Ali veste, da je doživljanje orgazma odvisno le od vas samih?

Orgazmi so čudoviti, a vedno obstaja možnost izboljšanja, saj je seks potovanje in ne destinacija. Gre za raziskovanje telesa in iskanje novih poti do užitka. Orgazmi so lahko različnih oblik in razsežnosti. Nekateri majhni, drugi veliki; nekateri zelo močni, drugi povprečni.

Pa ste vedeli, da je orgazem odvisen samo od vas in vaše kontrole? Če sanjate o bolj inteznivnih orgazmih, ne odlašajte. Na spletni strani Poredni Zajček vam predstavljamo nekaj najboljših nasvetov, kako doseči inteziven orgazem.

1. Nadaljujte tudi, ko ste že doživele vrhunec

Kako? Preprosto nadaljujte. Tudi, če je vaše telo občutljivo, se ne ustavite po prvem orgazmu. Pri nekaterih je tretji orgazem je najbolj močan, saj je vse močno vzburjeno.

Zakaj deluje? Če po orgazmu še vedno ostanete vzburjene, vam to pomaga, da lahko doživite večkratne orgazme. Čisto preprosto: telo je že ogreto in v elementu, zato ga je lažje pripeljati do vrhunca, kot začeti vse od začetka.

2. Masturbacija je zelo pomembna

Kako: Ne sramujte se svojega samozadovoljevanja, raje si vzemite čas in uživajte sami s seboj. Pripravite si kopel, poslušajte glasbo, ki vas vzburja in uporabite najljubši vibrator. Masturbacija je skrb zase.

Zakaj deluje? Okušanje užitkov pomeni, da ste povezani s svojim telesom in partnerjem. Bolj kot spoznate svoje telo med masturbacijo, ležje boste lahko komunicirali s svojim partnerjem in doživeli orgazem. Komunikacija med seksom je ključ do maksimalnega užitka. Pomaga tudi pri tem, da se prepustite in uživate, namesto, da se osredotočate le na končni rezultat.”

3. Izkoristite pozicijo plesa v naročju

Kako: Partner naj se usede na stol, se nasloni in razširi noge. S stoječe pozicije, se pomaknite k njemu in se počasi nasadite na njegov penis.

Zakaj deluje: “Ta pozicija je navdušujoča za oba partnerja, saj so ženske v kontroli, klitoris se lahko brez težav stimulira, obe partnerjevi roki pa sta prosti in lahko stimulirata druge dele telesa. V tem položaju lahko stimulirate tudi G in A točko, odvisno od tega, kako upognete telo. Ta pozicija je tudi odlična predigra, še posebej, če se odločite začeti s plesom v naročju. Priporočamo tudi uporabo vibratorja, najprej z njim začnite dražiti partnerja, nato pa ga uporabite na sebi.”

4. Zaprite oči

Kako: Zaprite oči in se osredotočite na svoje telo. Zavedajte se vsega, kar počne vaš partner in česa se dotika. Zaradi vsega tega bo orgazem desetkrat boljši.

Zakaj deluje: Ko zaprete oči, izklopite enega izmed glavnih čutov, s čimer poskrbite, da boste vse doživljali še bolj intenzivno. Osredotočite se na vse, kar se vam dogaja in posvetite pozornost vsakemu občutku.

5. Zadržujte se

Kako: Približujte se vrhuncu, a se zadržite preden vam pride. Če boste gradili napetost in vzburjenje, bo orgazem precej bolj inteziven, vse skupaj pa je nasplošno bolj zabavno.

Zakaj deluje: Stopnjevanje užitka bo končno sprostitev naredilo precej bolj eksplozivno. Ko se vzburite in nato sprostite, se energija obnovi in čaka na površju, da se ponovno sproži. Bolj kot boste stopnjevali užitek, boljši bo rezultat.

6. Ključ so keglove vaje

Kako: Keglove mišice so tiste, ki skrbijo, da imate vse pod pasom močno in napeto. Če jih želite trenirati, ustavite tok urina, ko lulate. To vam bo pomagalo, da jih locirate, nato pa vsak dan, dvakrat na dan držite te mišice za 30 sekund. Pri krepitvi Keglovih mišic vam zelo pomagajo tudi vaginalne kroglice.

Zakaj deluje: Delajte keglove vaje. Ko jih boste obvladali, mišice stiskajte skupaj, ko bo partner v vas in s tem bo orgazem zelo inteziven. Ko so vaše keglove mišice močne in napete, lahko med seksom vse čutite bolj intezivno, ob enem pa lažje kontrolirate svoje telo. Bolj močne kot so mišice, bolj močni so orgazmi. Za pomoč pri keglovih vajah so vam lahko tudi namenske vaginalne kroglice.

7. Dihajte

Kako: Uporabite vse tehnike dihanja, ki ste se jih naučili na vadbi joge ali pilatesa. Globoko dihajte med celotnim spolnim odnosom. Ne zadržujete sape.

Zakaj deluje: Dihanje je najbolj pomembno, saj poskrbi, da je vaše telo sproščeno, bolj dovzetno za dražljaje in se lažje vzburi.

8. Najdite vibrator, ki vam ustreza

Kako: Če boste med seksom uporabljali majhen vibrator, lahko s tem naredite ogromno spremembo. Uporabite nekaj majhenga in enostavnega za uporabo.

Zakaj deluje: Med pentracijo je precej težje doseči vrhunec, saj je stimulacija na klitorisu majhna ali je ni. Če uporabite majhen vibrator, pa boste lahko stimulirali tudi klitoris. Če boste kombinirali stimulacijo G točke in klitorisa, boste doživeli najboljši orgazem. Preizkusite lahko Rabbit vibratorje, ki so narejeni prav za hkratno stimulacijo klitorisa in penetracijo, ali pa uporabite vibrator za pare, ki ga uporabljate med samo penetracijo.

 

Vaš Poredni Zajček

Sorodni prispevki