kako-zdrzati-dlje
Prispevki

7 trikov, da boste v postelji zdržali dlje

S temi preprostimi triki boste v praksi postali izvrsten ljubimec!

Če ste popoln začetnik ali izkušen ljubimec, si prav gotovo želite partnerko čim bolje zadovoljiti. Čas je lahko pri tem zelo pomemben. Če ste predolgi, boste že našli kakšno tehniko ali rešitev, kako vajin aktivni čas v postelji skrajšati. A tudi, če z dolgotrajnim ljubljenjem nimate težav, si prav gotovo kdaj želite, da bi vse skupaj trajalo dlje.

Veliko moških se močno obremenjuje s tem, kako dobri ljubimci so. Veliki večini se zgodi, da enostavno ne zdržijo dovolj časa.  Obstaja pa kar lepo število trikov, čisto enostavnih trikov, s katerim lahko zdržite kar precej dlje in tako vašo partnerko popeljete do vrhunca užitkov.

Trik št. 1 – štetje med odnosom
Čisto enostaven trik, ki ga lahko prakticira vsak in za katerega mi je še kot najstniku povedal kolega, da deluje. In res deluje. Med spolnim odnosom tako štejete od 1 do kjerkoli že pridete, za vsak sunek pa prištejete 1. S tem boste svoje misli preusmerili in zdržali dlje.

Trik št. 2 – mislite na nekaj drugega
Ko začutute da ste pred vrhuncem, intenzivno pomislite na nekaj povsem drugega. Podobno kot v prvi točki, boste s preusmeritvijo misli zdržali dlje.

Trik št. 3 – vključite oralni seks
Mogoče bo za koga ta metoda sporna, a je zelo učinkovita. Tudi partnerka bo uživala, seveda, če nima ona kakšnih zadržkov pri tem. Vsekakor je nujno, da se, preden se približate vrhuncu in odpravite v njeno mednožje, o tej tehniki pogovorite. No, pa saj to seveda velja za vsako novost v postelji.

Trik št. 4 – metoda 7/9
Pri tej tehniki najprej naredimo 7 hitrih in nato 9 počasnih sunkov. Ta tehnika je dobra za nas, da zdržimo dlje in tudi za tiste partnerke, ki jim bolj ustreza hitrejša stimulacija. V osnovi je tehnika zelo podobna prvi tehniki, saj vključuje štetje, ki poredne misli preusmeri nekoliko stran od tistega, kar očem ni skrito.

Trik št. 5 – kombinacija plitkih in globokih sunkov
Ime tega trika oz. tehnike že samo po sebi vse pove. Bistveno je, da takrat, ko začutite, da se približujete vrhuncu, preklopite na plitke sunke. Tudi odnos boste tako nekoliko popestrili.

Trik št. 6 – preprečite izliv s pritiskom na presredek
Ta tehnika je od vseh naštetih najbolj zahtevna in precej verjetno je, da vam v prvih nekaj poskusih ne bo uspelo. Zato je nujno, da je ne uporabljate kot način kontracepcije, saj še zdaleč ni zanesljiva.

Trik št. 7 – trenirajte mišice medeničnega dna
Ta trik bo koristil tako moškim kot ženskam. S treningi mišic medeničnega dna oz. keglovimi vajami boste v postelji delali čudeže. Tako kot vse tehnike pa ima tudi ta svojo slabost, in sicer je zelo zahtevna in dolgotrajna, tako da rezultatov ne pričakujte čez noč. Običajno je potrebno precej discipline in samokontrole, da se po nekaj mesečni vadbi pride do večje vdržljivosti.

Ne glede na tehniko, dolžino akcije, spolnega uda, položaja in drugih užitkov, pa je najbolj pomembno, da pri tem uživate. Uporabite domišljijo in si posteljne aktivnosti popestrite s široko izbiro porednih izdelkov v erotični trgovini Poredni Zajček. Med afrodiziaki in stimulacijskimi spreji najdete tudi marsikak izdelek za daljši spolni odnos ali pa vibrator, s katerim lahko naknadno zadovoljite njo tudi, če ste bili prehitri.

Vaš Poredni Zajček

Sorodni prispevki